Samarbejdspartnere

Vores samarbejdspartnere er alle virksomheder, vi stoler på og står inde for.

 

 

 

Netminers

Netminers er Danmarks førende udbyder af webanalyse teknologi. Med deres værktøjer er det muligt at lave grundige analyser af, hvordan dine brugere færdes på din hjemmeside. I kombination med online spørgeskemaer, kan du få en grundig analyse af din målgruppe.

 

mayandbarrow

May & Barrow er eksperter og konsulenter i strategisk og digital forretningsudvikling, online effektanalyse og benchmarking. Firmaet har base i Stockholm og København. De to stiftere har en international baggrund fra Googles hovedkvarter, hvor deres fokus var den kommercielle del af Google Analytics og AdWords. May & Barrow tilbyder strategisk analytics, forretnings- og konceptudvikling på online og digitale områder sammenholdt med analyser og A/B testing.

 

bhag-logo-150x150

bhag er et digitalt bureau, der laver grafiske opgaver, billedmateriale, film, apps og web. bhag sørger for at dit visuelle udtryk er intakt på alle flader. bhag tilpasser sig dine behov og fokuserer på at udvikle løsninger, der er enkle og pålidelige. Ideen bag bureauet har altid været at skabe nytænkende løsninger, der er fængende og skiller sig ud.

 

Awork-logo-kopi-

Awork er et webbureau som udvikler hjemmesider, webshops, SEO (søgemaskineoptimering) og annoncering (Google AdWords, Facebook Ads og Linkedin Ads).
Med kombinationen af online marketing-eksperter, udviklere og webdesignere står Awork altid klar med den bedste løsning for din virksomhed.

 

Ønsker du et samarbejde, så kontakt os: dorte@dortegro.dk / tlf.: 22 90 78 09.