Om Dorte Gro

Jeg har siden 2008 hjulpet nogle af Danmarks største virksomheder med at skabe brugervenlige digitale løsninger.
Jeg tilbyder høj faglighed og integritet

– med udgangspunkt i:
– brugervenlighed & brugerinddragelse
– co-design & user interface design
– softwareudvikling & kravspecificering
– tilgængelighed
– design og kommunikation

Dorte Gro - Adm. Direktør
Tlf: (+45) 22 90 78 09
Dorte er oprindeligt softwareudvikler fra IT-Universitetet i København, men har de sidste 10 år haft fokus på e-handel, usability og brugerinddragelse for at skabe IT-systemer, som bliver brugt med glæde. Dorte bor på Møn med sin 3-årige søn og kæresten, som også er softwareudvikler.

 

 

 

UX Danmark

Vi deltager aktivt i det danske UX miljø. Som bestyrelsesmedlem i UX Danmark, er Dorte Gro med til at skabe værdi for Danmarks UX miljø. UX Danmark henter blandt andet udenlandske talere til Danmark og arrangerer virksomhedsbesøg. Foreningens medlemmerne er både forskere, UX konsulenter og ansatte i virksomheder med fokus på brugervenlighed. UX Danmark er med til at give vores virksomhed et internationalt netværk og gennem foreningen holder vi os opdateret på den nyeste forskning – f.eks. qua deltagelse i flere internationale CHI konferencer.

 

Erfagruppe

Gennem brancheforeningen FDIH er Dorte Gro med i erfagruppen “Usability & user experience” (tidligere formand for gruppen).
Gruppens medlemmer kommer fra større virksomheder i Danmark, der har fokus på brugervenlighed og UX.
fdih

 

Publicering

I 2011 beskæftigede Dorte sig med synergieffekten ved at kombinere brugertest og webanalyse (Google Analytics). Det blev til denne publicering, som blev belønnet med et 12-tal: Brugervenlighed – Tænke-­højt test kontra webanalyse, IT-Universitetet, 2011.
Kontakt os, hvis du ønsker et eksemplar.

 

Nok om os …

Kontakt os på dorte@dortegro.dk vedrørende:
– spørgsmål og afklaring af behov
– tilbud på brugertest og rådgivning.
Vi glæder os til at høre fra dig!